![logo](https://cdn1.vieclam24h.vn/images/default/2024/01/26/Primary trans-05_170623976059.png)
Công Ty TNHH Thương Mại Và Dịch Vụ Nhà Hàng Bia Thủ Công Pasteur Street
Kitchen Lead / Trưởng Ca Bếp
Thông tin chung
Ngày đăng
11/02/2025
Thời gian thử việc
02 tháng
Cấp bậc
Quản lý nhóm- giám sát
Số lượng tuyển
5
Hình thức làm việc
Toàn thời gian cố định
Độ tuổi
25 - 35 tuổi
Yêu cầu bằng cấp
Cao đẳng
Yêu cầu kinh nghiệm
1 năm
Mô tả công việc
- Working closely with Taproom Manager to efficiently control the food cost. Control and direct the food preparation process and any other relative activities
Phối hợp chặt chẽ với quản lý nhà hàng để kiểm soát tốt vốn hàng hoá. Giám sát trực tiếp từ khâu chuẩn bị đến ra thực phẩm đúng qui trình và chất lượng
- Supervise kitchen staff’s activities. Responsible for keeping the kitchen operation function well
Giám sát các hoạt động của nhân viên bếp. Chịu trách nhiệm quản lý, đảm bảo bếp luôn vận hành thuận lợi
- Ability to spot and resolve problems efficiently
Có khả năng nhận biết và giải quyết vấn đề hiệu quả
- Perform cooking all the menu items following the recipes and standard
Thực hiện chế biến các món ăn trong thực đơn theo đúng công thức và tiêu chuẩn của công ty
- Provides guidance and training to junior kitchen staff members, including, but not limited, to line cooking, food preparation, and dish plating following the recipes and standards
Hướng dẫn và đào tạo nhân viên mới các công việc của bếp, bao gồm nhưng không giới hạn các công việc của bếp bộ phận, chuẩn bị hàng hoá, và bài trí món ăn theo công thức và tiêu chuẩn của công ty
- Oversees and organizes kitchen stock and ingredients. Comply with sanitation regulations and safety standards
Bao quát và sắp xếp nguyên liệu, hàng hoá của bếp. Tuân thủ các quy định về vệ sinh an toàn thực phẩm, an toàn lao động
- Ensures a first-in, first-out food rotation system and verifies all food products are properly dated and organized for quality assurance
Luôn giữ đúng qui trình FIFO, hạn sử dụng, và quản lý chất lượng thực phẩm
- Manages food and product ordering by keeping detailed records and minimises waste, plus works with existing systems to improve waste reduction and manage budgetary concerns
Quản lý về việc mua hàng hóa, hàng hủy khi quá hạn sử dụng và hạn chế hủy hàng để đảm bảo ngân sách
- Supervises all food preparation and presentation to ensure quality and restaurant standards
Luôn theo dõi và giám sát các khâu chế biến để đảm bảo chất lượng đồ ăn của nhà hàng
- Verifies that food storage units all meet standards and are consistently well-managed
Quản lý lưu trữ hàng hoá, đảm bảo các chủng loại hàng hoá khác nhau đều được lưu trử đúng quy cách và đúng tiêu chuẩn
- Work with Taproom Supervisor or Taproom Manager to arrange equipment purchases and repairs if needed
Phối hợp với giám sát nhà hàng hoặc quản lý nhà hàng để thực hiện mua mới hoặc sửa chữa các thiết bị bếp nếu cần
- Other tasks assigned by Taproom manager
Các công việc khác theo sự chỉ định của Quản lý Nhà Hàng
Yêu cầu công việc
- Having a good general standard of education and graduated in Hospitality is a must
Có tiêu chuẩn nền tảng kiến thức chung về giáo dục và tốt nghiệp chuyên ngành Dịch vụ khách hàng là bắt buộc
- Western cooking knowledge and experience, Proven at least 1 year of working experience as a chef
Hiểu biết và có kinh nghiệm nấu món Âu. Ít nhất 1 năm kinh nghiệm ở vị trí Bếp chính
- Having exemplary culinary skills
Có kỹ năng nấu ăn chuẩn mực
- Having good communication skills, teamwork, able to read and understand English ingredients, time management skills, leadership skills and stock control in order to run a kitchen successfully
Có khả năng giao tiếp, làm việc nhóm, đọc và hiểu các thành phần nguyên liệu món ăn nước ngoài,kỹ năng quản lý thời gian, kỹ năng quản lý đội nhóm và kỹ năng quản lý hàng hóa
- The ability to perform accurate work under pressure, The ability to handle multiple tasks at once
Có khả năng chịu áp lực công việc, thực hiện công việc chuẩn xác dưới áp lực cao. Khả năng làm nhiều công việc cùng một lúc.
- High standards of cleanliness and hygiene
Có tiêu chuẩn vệ sinh an toàn thực phẩm cao
Quyền lợi
- 13th month salary: According to the provisions of the Labor Law and Company Regulations.
- Travel allowance and per diem: According to Company policy.
- Insurance: Compulsory social insurance, health insurance and unemployment insurance are complied with Vietnamese Law. Besides, you are entitled to the Health Insurance package paid by the Company.
- Holidays: You will have 10 days off and receive full salary according to Vietnam Labor Law.
- Annual leave: You will have 12 annual leave days for 1 year and 12 months.
- Company Travel: According to company policy.
- Discount Policy: You will enjoy the Company's policies and benefits applicable to employees of Pasteur Street Craft Beer Restaurant Trading and Services Joint Stock Company (50% for drinks and 30% for food).
- WORKING TIME - THỜI GIAN LÀM VIỆC
Kỹ năng cần thiết
Địa điểm làm việc
Hà Nội, Đường Bùi Thị Xuân, Hai Bà Trưng
TP.HCM, Đường Đồng Khởi, Quận 1
TP.HCM, Quận 2, 120 Thảo Điền , Thủ Đức
Công Ty TNHH Thương Mại Và Dịch Vụ Nhà Hàng Bia Thủ Công Pasteur Street
Địa chỉ:23A Ngô Thời Nhiệm phường 6, quận 3
Quy mô:10 - 150 người
Pasteur Street Brewing Company là công ty bia thủ công của Mỹ với đội ngũ quản lý đến từ Mỹ. Bạn sẽ làm việc trong môi trường chuyên nghiệp nước ngoài.
--
Over the past few years American craft beer has not only taken over the United States but is now tapping into the global market. Craft brewers push the boundaries of traditional styles with passion going into each batch brewed. We are Pasteur Street Brewing Company; the first brewery of this stature to come to Saigon, Vietnam. We bring the education and experience behind American craft beer together with the distinct flavors of Southeast Asia to inspire a whole new product. Our beers are brewed in experimental small batches with attention to detail to give them unique character. We have explored the country sourcing high quality ingredients to best complement our beers and want to share them with the world.